Klädlogistik & lager

Du beställer alla kläder du behöver från modeindustrin runt om i världen, så tar vi emot godset, plockar och packar plaggen och skickar sedan dem till dina butiker runt om i Sverige och övriga Norden. Resten lagrar vi tills du behöver dem.

Vid ankomst matas allt gods in i ett IT-system, så att du har full koll på lagersaldot i realtid. Sedan plockar och packar vi enligt dina ordrar och skickar rätt antal, modeller och storlekar till butikerna. Du kan använda oss som en komplett logistikpartner inom allt som har med konfektion, mode och kläder.

Förutom hängande lager och ångtunnel har vi en avdelning för presentförpackningar, skyltfönstermaterial och pallmagasin.

Crossdock och snabba leveranser

Dagligen kommer containrar från hela världen, lossas och märks upp. Det mesta vänder i vår crossdock och går ut till olika lager och butiker i hela Norden igen, men vissa leveranser mellanlagras, finisheras eller står för avrop i vårt tullgodkända lager.

Dagligen skeppas hängande kläder till Stockholm och Göteborg. Flera gånger i veckan går leveranser på galge till Norge och resten av Sverige.

Finishering och galgning

För att spara tid i butiken och öka försäljningen kan vi finishera plaggen och hänga dem på galge redan innan leveransen. Då hänger allt snyggt och fräscht från lagret, under transporten och ända in i butiken.

Tullgodkänt lager

Du kan förvara importerade kläder i vårt tullgodkända lager och betala tull och skatt först när plaggen levereras till butikerna.

Läs mer här »

Finishering i ångtunnel

Kläderna packas upp, hängs på galge och finisheras i vår ångtunnel. Då blir de släta, snygga, fräscha och färdiga att hänga upp i butiken.

Läs mer r »

Hängande plagg

Vi galgar plaggen och kör dem hängande genom en ångtunnel. Sedan hänger kläderna från lagret, in i lastbilen och ända fram till butiken på galge.

Läs mer här »