Finishering i ångtunnel

Varje dag kommer containrar från Europa, Indien och resten av Asien med skrynkliga kläder i kartong. Vi packar upp plaggen, hänger dem på galge och finisherar genom att köra dem genom vår moderna ångtunnel. Då blir plaggen snygga, inplastade och färdiga att hänga upp i butiken direkt vid leverans.

Vår logistikanläggning har över 20 lastbilsportar och specialavdelningen för hängande kläder är utrustad med ett linesystem för galgar hela vägen från ångtunneln till lastbilen. Självklart kör vi dina kläder hängande i lastbilen – hela vägen till butiken.

Öka försäljningen

Din personal behöver bara hänga kläderna på rätt stång och öppna butiken för kunderna. När varorna är finisherade, släta och rena ökar din försäljning.

Vi plockar enligt din order, med skanner kopplat till moderna IT-lösningar inom logistik, och skickar till butiker i Sverige och Norge. Du får då full koll på lagersaldot och levererade plagg i realtid.

Tullgodkänt lager

Du kan förvara importerade kläder i vårt tullgodkända lager och betala tull och skatt först när plaggen levereras till butikerna.

Läs mer här »

Hängande kläder

Vi galgar plaggen och kör dem hängande genom en ångtunnel. Sedan hänger kläderna från lagret, in i lastbilen och ända fram till butiken på galge.

Läs mer här »

10 000 plagg/shift

Vår moderna ångtunnel har kapacitet för över 10 000 plagg per shift. Vid större beställningar kan vi låta ångtunneln gå dygnet runt.