Hängande kläder

Efter några veckor i kartong på havet kan även det snyggaste plagget bli skrynkligt och få en instängd lukt. När vi packar upp plaggen galgar vi dem helst och kör hela kollektionen genom en ångtunnel, som gör kläderna fräscha, släta och luktfria. Sedan kör vi plaggen hängande från lagret, in i lastbilen och ända fram till butiken.

Du sparar tid och pengar när plaggen kommer finisherade och klara till butiken, så att personalen kan fokusera på kunderna, skyltfönstret och försäljning. I ångtunneln försvinner alla dragspelsmönster och inplastningen skyddar mot framtida nedsmutsning.

Specialavdelning för hängande plagg

Vårt linesystem för kläder på galge går genom någon av våra två ångtunnlar, via entresolet där vi har vårt hängande lager och ända ut till lastbilsportarna. På lagret ser vår erfarna personal till att plocka och packa precis rätt modeller, storlekar och antal till varje leverans. Genom moderna IT-system får du 100 % kontroll på lagersaldot och exakt vad som gått ut till vilken butik och när.

Snabba leveranser

Dagligen skeppas hängande kläder till Stockholm och Göteborg. Flera gånger i veckan går leveranser på galge till Norge och resten av Sverige.

Tullgodkänt lager

Du kan förvara importerade kläder i vårt tullgodkända lager och betala tull och skatt först när plaggen levereras till butikerna.

Läs mer här »

Finishering i ångtunnel

Kläderna packas upp, hängs på galge och finisheras i vår ångtunnel. Då blir de släta, snygga, fräscha och färdiga att hänga upp i butiken.

Läs mer r »

Hängande plagg

Kapaciteten ligger på 10 000 hängande plagg per jobbshift. Hur många kläder behöver du finishera?